Verhaalservice, voor wie?

Voor u als particulier

Stel u wordt aangereden in een auto, op de motor of de fiets of zelfs als voetganger.......dat is zeer vervelend.

Bekomen van de schrik kan het daarna een eenvoudige kwestie lijken om het Europees Schadeformulier in te vullen, maar om uw schade te verhalen zal er veel geregeld moeten worden.

Info Particulier

Voor u als bedrijf

Voor eigenaren van wagenparken maar ook voor ZZP'ers bieden wij een dienstverlening op maat aan.

Hierbij moet u niet alleen denken aan de schade aan het vervoermiddel maar ook aan schade aan lading en het snel weer gebruik kunnen maken van een vervangende auto, bestelbus met vast gereedschap of bijvoorbeeld taxi, lesauto, etc.

Info Bedrijven

Voor u als assurantietussenpersoon

Als u waarde hecht aan een goede belangenbehartiging voor uw clienten, dan zal het volgende u zeker fascineren.

Gemiddeld 7% van uw clienten heeft jaarlijks te maken met een Verkeersschade. Een verkeersschade waar hij of zij, of als veroorzaker, of als benadeelde bij betrokken is heeft een omvangrijke werkdruk bij uw medewerkers tot gevolg. LET OP!! Denk aan uw zorgplicht! Hoe? dat leest u hieronder.

Info Assurantietussenpersoon

Voor u als schadehersteller

Als schadeherstelbedrijf bent u vaak het eerste aanspreekpunt voor een client met schade. De client wil graag weten of herstel van de schade mogelijk is en wat de herstelkosten zullen gaan bedragen. Wij bemerken dat de client met een schadebedrag naar huis wordt gestuurd en dat het herstelbedrijf de client niet meer ziet terugkomen.

Wij willen dat dat veranderd en kunnen u daarmee behulpzaam zijn. Hoe? dat leest u hieronder.

Info Schadeherstelbedrijf