Schade verhalen voor Bedrijven

Voor eigenaren van wagenparken, maar ook voor ZZP'ers biedt Verkeersschade.nl een dienstverlening op maat aan. Stel een auto in eigendom van u wordt aangereden door een andere verkeersdeelnemer en er ontstaat schade................dat is zeer vervelend. Niet alleen de schade aan het voertuig moet worden geregeld, maar ook is de lading door het ongeval beschadigd en uw bedrijf moet morgen weer verder.

Bekomen van de schrik kan het daarna een eenvoudige kwestie lijken om het Europees Schade-Formulier in te vullen, maar om de schade te kunnen verhalen zal er veel geregeldmoeten worden. Bijvoorbeeld al het correct invullen van het Europees Schade-Formulier. Expertise aanvragen bij de wederpartij, schuldige aanwijzen en de wederpartij aansprakelijk stellen.

Waar moet u beginnen. Hoe bent u verzekerd en wie moet u bellen? Het lijkt eenvoudig, doch het is een tijdrovende bezigheid, vooral als de schade in het buitenland is ontstaan of er een buitenlandse tegenpartij bij het verkeersongeval is betrokken.

Indien u casco (zogenaamd all-risk) verzekerd bent, dan kunt u uw eigen verzekeringsmaatschappij bellen en wordt u doorverwezen naar een herstelbedrijf in uw omgeving en waar de maatschappij prijsafspraken mee heeft gemaakt. Uw verzekeraar zal de schadekwestie aan het voertuig dan zelf verder regelen. Maar de schade aan de lading valt niet onder de cascoverzekering en zal ook moeten worden geregeld. Als u echter alleen WA verzekerd bent, dan zal de tegenpartij voor het verhalen van de totale schade aangesproken moeten worden.

Voor u heeft Verkeersschade.nl de oplossing!

Op deze website kunt u de gegevens downloaden, invullen en eenvoudig mailen naar Verkeersschade.nl

Verkeersschade.nl neemt alle werkzaamheden voor u uit handen, zodat u uw tijd beter kunt benutten. U heeft er geen omkijken naar. Wij voeren onderstaande werkzaamheden voor u uit onder voor u gunstige voorwaarden, indien de schade bij ons wordt gemeld. Het gaat dan om de volgende werkzaamheden:

Bevestiging naar uw bedrijf

Inschakeling van een onafhankelijk expert (dus geen expert van de assuradeur van de tegenpartij)

Onderzoek naar schuldvraag (verkeerstechnisch).

Aansprakelijkstelling van de wederpartij in binnen en buitenland.

Discussie en bijbehorende correspondentie met wederpartij over eventuele schuld (verdeling).

Berichten u bij de afwikkeling.

Betalen u het netto schadebedrag uit (binnen 24 uur na ontvangst op onze rekening).

Wij verhalen de materiele en eventuele letselschade (denk aan loonderving) op basis van "no win no fee".

De door ons gemaakte kosten van expertise en van de verhaalsservice worden door de tegenpartij vergoed.

Indien de schade in het buitenland is ontstaan is het mogelijk dat wel kosten ten laste van u in rekening gebracht worden, daar in elk land verschillende wettelijke regels gelden. Indien wij geen resultaat boeken bent u ons niets verschuldigd.

Uw voordelen:

U kunt verder met uw eigen bedrijfsactiviteiten, wij ontzorgen.

Correcte en deskundige afwikkeling naar u.

Kosten reductie. U betaald helemaal niets!!

Uiteraard wilt u weten wat onze dienstverlening voor u zou kunnen betekenen.

Neem vandaag nog contact op met ons via telefoonnr 06-51 41 83 21 of 06-57 82 06 46 of per e-mail; verkeersschade@live.nl

Wij bellen u direct terug indien u uw gegevens achterlaat.

Direct opdracht geven